Održana III sjednica Skupštine Udruženja

Obavještavamo Vas da je subotu 10.03.2012. godine održana III sjednica Skupštine Udruženja posrednika u osiguranju u FBiH, u prostorijama KUD Lola u ulici Envera Šehovića br. 15 s početkom u 11:00 sati.

Zasjedanju je prisustvovalo 12 članova, a Udruženje trenutno broji 18 članova.

Upravni odbor je predložio razrješenje dužnosti predsjednika Osmanović Hajrudina i člana Upravnog odbora Omara Imamovića, što je jednoglasno prihvaćeno od strane članova Skupštine.

Na mjesto predsjednika Upravnog odbora novoizabran je Vedran Hadžić, a razrješen je dužnosti predsjedavajućeg Skupštine.

Na upražnjeno mjesto člana Upravnog odbora, izabrana je Esmira Hamzić iz Sarajeva.

Na mjesto predsjedavajućeg izabrana je Dušanka Međedović iz Sarajeva.

Zbog gore navedenih izmjena,u narednom periodu nam predstoji usklađivanje dokumentacije Udruženja u skladu sa važećim propisima.

Na sjednici su članovi iznijeli svoja mišljenja o aktuelnim problemima i kao i načinima rješavanja istih.

Upravni odbor će na narednom sastanku, koji bi se trebao održati u narednih 10 dana, donijeti plan rada i raditi na rješavanju problema za koje su se članovi usaglasili da su prioritet.

Članovi su sada vise nego ikad, odlučni da zajedno i složno grade bolje uslove za rad kako bi se određene anomalije koje trenutno postoje na tržištu, iskorijenile ili barem svele na najmanju moguću mjeru.